donderdag 3 oktober 2019

Kabelschijf kunststof

Tot 1dagen kosteloos retour. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust!


In ons assortiment hebben wij een groot aanbod kabelschijven van kunststof en van messing tevens voorzien van stalen ophang beugel. Wij leveren zowel kunststof als messing schijven in diverse diameters.

De schijven zijn ook te produceren in het kunststof (PA6G210) Neem contact op. Voor de juiste kabelschijf biedt Kühne Industrie een breed scala aan mogelijkheden. Bekijk ons assortiment op de website.


Schijf met cilindrisch lager HL serie. Kunststof schijf met cilindrisch lager. Een kabelschijf wordt gebruikt om de beweging van kabels te begeleiden.


Ridderflex produceert custom-made gietnylon kabelschijven.

Er kan geen database connectie gemaakt worden. Gelagerd met kogellagers en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. COLSON KABELSCHIJF WHSK 050. Materiaal: Verzinkt staal Functie: Door de hoogwaardige.


De serie PEG kogellager heeft groefwielen (gietpolyamide) met een V-vormig loopvlak, waardoor ze uitermate geschikt zijn om op hoekijzeren rails te rijden. Bestel groefwielen van kunststof , staal of gietijzer online: spoorwielen, flenswielen en spoorkranswielen op maat mogelijk. Polyamide zwart geleidenstrip. Maatvast precisiewerk is bij uitstek het inzetgebied voor deze kunststof , ook in zelfsmerende (TF) kwaliteit leverbaar. Kabelschijf diameter 1mm, asgat mm, voor max.


Deskundig advies en snelle levering. Maximum kabel Ø : 5mm Toepassing : Industrieel KABELSCHIJF. Tandwielen van kunststof daarentegen garanderen onder dezelfde omstandigheden een optimale,.


De kunststof kabelschijf verhoudt zich elastisch,. Wiel kunststof velg, zwart rubberband. Bokwielen met plaatbevestiging.

Zwenkwiel met plaatbevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.