maandag 17 februari 2020

Plexiglas 6mm prijs

Neem dan contact met ons op. Bestel nu online, gratis gezaagd. Geheel op maat te bestellen! Plexiglas platen in diverse kleuren en diktes. Polycarbonaat helder, dikte mm.


Massieve plaat met extra UV-bescherming.

Wij levering binnen uur en bieden deskundig advies. Zo ziet u meteen de prijs en kunt u het direct op maat bestellen. De webshop voor kunststof, plaat, staf, buis en eindproduct.


Vierkante meter prijs : € 5per m² exclusief BTW. Bekijk nu ons assortiment. Koop of Verkoop plexiglas op Marktplaats. Wij zagen uw plexiglas helder, acrylaat gratis voor u op maat.


Lage verzendkosten en snelle service.

Wij kunnen uw kunststoffen ook bewerken. Dan bent u bij Plexi Kopen aan het juiste adres. De decoratieve mogelijkheden blijven zo eerder beperkt. Wel zijn geëxtrudeerde platen voordeliger qua prijs.


Ook deze acrylaat is zeer geschikt. Dit drukt de prijs en wordt plexiglas xt gezien als een goedkopere. Opaal witte plexiglas platen worden vaak verwerkt voor. Dit materiaal laat geen licht door, is door en door wit en 2-zijdig glanzend.


De plaat is 2-zijdig voorzien van,. Wel ligt de prijs van gegoten acrylaat hoger dan. Waarom zo goedkoop bij Dokter plexiglas ? Wij doen veel volume en daarom hebben wij lage inkoop prijzen en kunnen wij u bedienen met lage prijzen voor.


Het is geschikt als glasvervanging, zeker als er een. Ga hier direct naar een dikte toe en bekijk meteen uw plexiglas prijs. De grotere afmetingen zijn van tot mm te.


Kies de gewenste afmetingen en de dikte en u ziet direct de prijs per plaat. Voor iedereen een voordeel.

Bij van Viegen bestelt u ze makkelijk en snel online. Vul de afmeting van de plaat (lengte en breedte) in en hij rekent automatisch uw prijs uit. In ons assortiment hebben wij o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.