donderdag 5 maart 2020

Luiken buiten

Daarnaast zijn luiken ook nog eens functioneel, luiken houden de warmte buiten in de zomer. Buiten de regio kunnen de luiken bezorgd worden en is montage in overleg mogelijk. Bij draaibare luiken bepaalt het ‘beslag’ - het hang- en sluitwerk. Kunststof sier luiken zijn ook van dichtbij nauwelijks te onderscheiden van hout.


Het oog wil ook wat, maar naast de spreekwoordelijke mooie buitenkant werken luiken.

Sfeervolle louvre luiken om als decoratie binnen neer te zetten. Omdat ze een verhaal hebben, zo lieten landheren een zandloper figuur op de luiken schilderen dat op al hun huizen werd toegepast. Luiken van hout en aluminium.


Ik zal even een tekeningetje maken van mijn eigen zelfgemaakte luiken. Nederlandse ramen naar buiten open gaan en de Franse naar. Deze mooie luiken aan de binnenkant van het raam zijn zelfgemaakt.


Lees dan snel verder en ga aan de slag met deze raamluiken!

Broekhuis Houtbewerking levert kwaliteits voor buiten en binnen. Info over raamluiken voor buiten. Resultaten van zoekmachines!


Raamluiken - luiken voor het raam buiten nodig ? Deze kunnen wij speciaal op maat voor u maken, geheel volgens uw eigen wensen en smaak! Tevens hang- en sluitwerk voor het ophangen van de paneelluiken, louvreluiken en combiluiken. De luiken zullen handgemaakt.


Koop of Verkoop luiken op Marktplaats. Voor ieder huis hebben wij het passende luik waarbij uw wensen worden vertaald in een perfect. PVC vraagt weinig onderhoud en is een goede thermische- en geluidsisolator.


Thermisch gelaste en versterkte luiken zijn robust en stevig. Onze luiken luiken zijn duurzaam, schok- en uv-bestendig en zijn eenvoudig te onderhouden. Ik wil luiken voor de ramen maken van 1x 95cm welke buiten worden geplaatst. Aluminium luiken zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Eenmaal aangeschaft heb je er geen omkijken meer naar.


Profiteer gratis van een bouwkundig ingenieur die.

Een speciale buiten eetruimte te ontwikkelen, met gebruik van onze aluminium buiten shutters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.