vrijdag 26 maart 2021

Vtwonen vloertegels

De mooiste stukken van Vtwonen. Moniek en haar man Johan en zoontje Frank. Vloertegels tegen de laagste prijzen. Zij wonen in een prachtige nieuwbouwwoning in Rouveen.


De vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren.

Mat, glanzen met en zonder grafisch dessin, houtprint of met een afdruk van een cirkel. Dit zijn onze favoriete vtwonen vloeren. Een vloer kiezen, zo doe je dat.


Zo repareer je een krasje op je houten vloer. Kom langs in onze tegelshowroom gelegen nabij Tilburg. De serie Neo, verkrijgbaar in groot en klein formaat, in uni en dessins.


Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling.

Voor op de vloer of tegen de wand. Bestel vtwonen tegels online of kom langs. Onze vtwonen tegels zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: vtwonen vloertegels , vtwonen wandtegels en vtwonen buitentegels.


Populair is de vtwonen tegel Loft. Als fan zijn wij meegegroeid met het merk dat inmiddels is uitgegroeid tot een. Bekijk ons uitgebreide assortiment vtwonen.


Vtwonen vloertegel loft Grey fuse 60xicm stroken van dezelfde tegel tegen de wand verwerkt. Dan kunt u kiezen voor de vtwonen douchetegel. Deze is speciaal ontwikkeld voor de doucheruimte!


De kwaliteit van onze vloertegels. In ons assortiment mogen de bekende badkamertegels van vtwonen niet ontbreken. Sinds kort zijn de tegels te bezichtigen in onze.


Op de wand zit een bijzondere, langwerpige tegel met houtprint. Badkamer tegel VTwonen mold timber grit. Voor 23:bestel is morgen thuis! De laatste Vtwonen stukken.

Ruim assortiment online bestellen! In samenwerking met stilisten van vtwonen is een unieke tegelserie op. Met de vtwonen buitentegels maak je je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen. Een licht antraciet vloertegel met een lichte nuancering.


Geeft een “geleefde” uitstraling. VT Wonen is al jaren toonaangevend voor inspiratie en ideeën in en rondom het huis. Met de VTwonen huiscollectie wandtegels en vloertegels voor in de badkamer en.


Duostone voor elk budget en voor iedere smaak. Met de buitentegels van vtwonen , met en zonder dessin,. Wij hebben helaas alleen een balkon, hebben deze recent ook voorzien van vloertegels , dat is erg handig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.