vrijdag 26 maart 2021

Wacu trap

De Wakü trap wordt geleverd met Komo-Klimkeur. Met de KOMO kwaliteitsverklaring hebben gebruikers zekerheid t. Van de uitvinders van de telescoopladder. Professionele telescopische vouwladder 4xtreden Waku. Te gebruiken als ladder én trap in meerdere posities en hoogtes.


Ladders en trappen voor professionals in bouw, industrie, schoonmaak, fruitteelt en brandweer.

Ook maatwerk klimmaterialen en valbeveiliging. De uitvinders van de telescoopladder! Aluminium ladders van topkwaliteit ladders voor professioneel gebruik. In diverse uitvoeringen en lengtes. Koop of Verkoop waku ladder op Marktplaats.


Wakü telescoopladder 4x multifunctionele ladder en trap. Met het gebruik van deze website gaat u hiermee akkoord. De WAKÜ Telescoopladder is een multifunctionele alles-in-één oplossing: als ladder en als dubbele trap te gebruiken.

Zeer geschikt voor het werken op ongelijke. Per sport in hoogte verstebaar, zodat u altijd. Dubbele trap Premium-Line 2x6. Bij het betreden van de ladder veert het wiel automatisch in.


Maximale ladderlengte in Astand 2cm. De voordelen van een waku ladder op. Waku 1€ 39€ 3359. Little Jumbo Klimmaterieel. Resultaten van zoekmachines!


M hoog Een hele trap voor maar 85. Voor iedereen een voordeel. Ook om ongelijk niveau te overbruggen. De trap kan gebruikt worden als. Vele aanbiedingen bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel. Bedrijfs- en magazijnuitrusting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.